Aplicații web


Primiți cererile de ofertă pe email, creați oferte și contrate în Word și apoi le salvați ca PDF, generați facturi din softul de contabilitate, creați AWB pe site-ul curierului pentru a livra documentele sau produsele, trimiteți un nou email de client să îl informați de livrare, verificați de câteva ori pe zi contul pentru înregistrarea plații și apoi intrați din nou în softul de contabilitate pentru a confirma încasarea.

Functioneza? Da! Se poate mai simplu și mai rapid? Noi credem că da și am vrea să vă convingem și pe dumneavoastră.

Obțineți mai mult de la site-ul companiei

Haideți să discutam despre cum puteți oferi mai mult clienților decât un simplu site de prezentare a serviciilor. Ce-ar fi dacă fiecare client ar putea să intre în contul personal direct de pe site folosind un cod de client și o parolă, ar alege serviciile de care e interesat, ar primi automat o cotație, ar achita-o online cu cardul și i-ar fi activate serviciile sau livrată comanda automat?

Ne plac automatizările

Trăim într-o perioadă care acum câțiva ani ar fi părut incredibilă, în care totul poate fi automatizat, de la sistemul de facturare al clienților până la încuietoarea de la intrare sau aparatul de aer condiționat. Ne place să economisim timpul dumneavoastră și al angajaților dumneavoastră eliminând din fluxul de lucru activitățile repetitive și cocentrandu-vă atenția pe lucrurile care într-adevăr contează.

Soluții personalizate pentru dumneavoastră

Fiecare afacere este unică și are propriul flux de deservire a clienților și management intern. Tocmai de aceea, nu credem într-o soluție bună la toate însă vă stam la dispoziție pentru a crea aplicații web eficiente care să maximizeze productivitatea companiei dumneavoastră.