Site-uri de prezentare

Vă oferim soluții excelente pentru crearea unui site web și vă ajutăm să obțineți o prezență online impecabilă. Ne mândrim cu serviciile noastre de consultanță astfel încât împreună să găsim cea mai buna soluție pentru proiectul dumneavoastră.

Află mai multe

Magazine online

Vă stăm la dispoziție pentru a alege cea mai bună variantă pentru implementarea proiectului dumneavoastră de magazin online. Fie că doriți o platformă rapidă și eficientă din punct de vedere al bugetului sau o soluție all inclusive, putem împreună să găsim opțiunea potrivita.

Află mai multe

Aplicații web

Avem o vastă experiență în dezvoltarea de platforme de banking, customer care, comunități virtuale sau management. Indiferent cât de ambițioase sunt planurile dumneavoastră, suntem încrezători că vă putem veni în intâmpinare cu o soluție.

Află mai multe

Mentenanță și suport

Ne dorim ca dezvoltarea unui site, magazin sau a unei aplicații web pentru dumneavoastră să fie doar primul pas dintr-o colaborare de succes pe termen lung.

Află mai multe

Alte servicii

Crearea unui site este doar o piesă din puzzle. Cu ajutorul partenerilor noștri vă putem recomanda soluții suplimentare de SEO, promovare online, prezență în social media, copywriting, aplicații mobile și nu numai.

Află mai multe