Mentenanță și suport


Ne dorim ca dezvoltarea unui site, magazin sau a unei aplicații web pentru dumneavoastră să fie doar primul pas dintr-o colaborare de succes pe termen lung.

Livrăm fiecare proiect la cheie deci din momentul predării puteți să continuați să vă actualizați în mod direct site-ul cu conținut nou sau cu versiuni mai recente de software.

Însă știm că de multe ori veți prefera să vă concentrați mai mult pe activitatea dumneavoastră de baza. De aceea, vă stăm la dispoziție oricând pentru actualizarea proiectului dumneavoastră web astfel încât acesta să tina pasul cu noile tehnologii apărute și bineînțeles cu schimbările din compania dumneavoastră.

Actualizări de conținut

Vă putem ajuta să scăpați de grija modificării site-ului de câte ori aveți un nou membru în echipă, au apărut schimbări la anumite detalii ale serviciilor oferite sau doriți să publicați o noutate sau un comunicat de presă.

De asemenea vă putem ajuta și cu conținut creativ precum bannere promoționale și pagini de campanie sau de produs.

Actualizări de software

Piața de software evoluează zilnic și nu e ceva ieșit din comun pentru anumite platforme sau module să primească actualizări săptămânale sau lunare. Unele actualizări se vor instala automat, altele necesită apăsarea unui buton iar pentru unele e nevoie de puțin mai mult efort sau expertiză tehnică. Noi nu credem că asta ar trebui să fie una din grijile dumneavoastră și suntem dispuși să ne ocupam cu atenție de monotorizare și actualizare periodică.

Funcționalități noi

Daca țoață lumea s-ar fi mulțumit cu ceva care funcționează fară să ia în calcul eventuale îmbunătățiri, probabil acum ar fi trebuit să ne contactati prin fax. Din fericire, lucrurile nu stau chiar așa și orice antreprenor știe importanța evoluției propriei companii pentru a ține pasul cu noile trenduri sau a optimiza fluxul de lucru. Noi vă stam la dispoziție de oricâte ori aveți o idee despre cum am putea să facem unul din produsele noastre web chiar și mai bune decât în prima zi.