Magazine online


În ultimii ani, cu toții am experimentat o creștere seminificativa a numărului de magazine online. Acestea au devenit o parte integrantă din viață fiecărui utilizator de internet, chiar și a celor fară abilități tehnice avansate. Astfel, componenta de comerț online a devenit esențială pentru tot mai multe companii indiferent de publicul tintă.

Cu aproape 15 ani de experiență de creare de magazine online folosind diverse platforme dezvoltate proprii sau open source, vă stam la dispoziție pentru a transforma proiectul dumneavoastră ecommerce într-o poveste de succes.

Soluții pentru fiecare nevoie

Într-un domeniu atât de vast cum este comerțul online, posibilitățile de implementare sunt numeroase și pot părea intimidante. De aceea vă oferim consultanță dedicată la fiecare pas astfel încât să găsim cea mai bună variantă. De la platforma folosită până la modul de prezentare și fluxul de cumpărare a produselor, totul trebuie să fie optimizat pentru a obține cele mai bune rezultate.

Opțiuni nelimitate de automatizare

Un magazin online nu trebuie să fie doar un site cu produse pe care clienții le pot comanda. El trebuie să fie piesa centrală a afacerii dumneavoastră și de aceea vă oferim posibilitatea de integrare cu orice servicii precum curieri, sisteme de contabilitate și gestiune a stocurilor, procesatori de plăți cu cardul, agregatoare de produse și nu numai.

Simplu și eficient

Deși platformele de magazine online funcționează că niște mici uzine din perspectiva functionalitatilor și integrărilor, este esențial ca un vizitator să poată cumpăra produsele din doar câteva clickuri, fără niciun fel de dificultate. De aceea acordăm o importanță sporită procesului de cumpărare astfel încât să vă ajutam să vă maximizați potențialul afacerii.

Câteva articole relevante


Soluții pentru magazine online

Fiecare proiect este unic și nevoile fiecărui client sunt diferite de aceea…


Merită un site low cost dezvoltat pe template?

Aceasta este întrebarea pe care și-a pus-o orice antreprenor în încercarea de a…