Site-uri de prezentare


Ne mândrim cu experiență noastră și cu serviciile de consultanță oferite și facem tot posibilul să vă venim în întâmpinare cu cele mai bune soluții pe tot parcursul implementării proiectului.

De la pregătirea inițială a proietului și până la publicarea acestuia online, suntem hotărâți să ne dedicăm complet pentru fiecare pas pentru a vă asigura o prezență online de succes.

Pachete personalizate

Știm că fiecare proiect vine cu propriile provocări si obiective, de aceea căutăm mereu cea mai buna soluție pentru fiecare client și vă stăm la dispoziție cu variante optimizate din punct de vedere al raportului intre buget și rezultatul final.

Design Web Impecabil

Ne face o placere deosebită să stăm de vorbă cu fiecare client astfel încât să înțelegem conceptul, modelul de business și totodată publicul tintă al afacerii. Fiecare concept grafic trebuie să transmită în mod excelent mesajul dorit care parteneri și clienți

Implementare Pixel Perfect

Atenția la detalii de care dăm dovara în etapa de dezvoltare a site-ului vă fi garanția implementării exacte a designului convenit. Țintim mereu spre o paritate perfectă între conceptul grafic si rezultatul final.

Câteva articole relevante


Soluții pentru magazine online

Fiecare proiect este unic și nevoile fiecărui client sunt diferite de aceea…


Merită un site low cost dezvoltat pe template?

Aceasta este întrebarea pe care și-a pus-o orice antreprenor în încercarea de a…