De ce nu oferim la pachet toate serviciile web de care ar putea avea nevoie un client?

Ne-ați crede dacă v-am promite că vă putem oferi o pereche de încălțăminte cu care să puteți participa la un eveniment festiv dar să mergeți și într-o drumeție la munte sau zi de zi la birou? Dar dacă v-am prezenta o mașină cu care puteți să mergeți prin oraș la treburile zilnice dar și să vă transportați mobila când vă mutați sau să mergeți într-o expediție pe un drum forestier?

Dacă răspunsul este nu, foarte bine, pentru că nu există perechea de pantofi universală sau mașina bună la toate. În cel mai fericit caz, vă veți alege cu un produs care e acceptabil la toate dar nu excelează la nimic.

Noi considerăm că aceleași principii se aplica și când e vorba de servicii web, de aceea în loc să încercam să fim agenția buna la toate dar care nu excelează la nimic, am ales să ne concentrăm pe acele servicii la care chiar ne pricepem cel mai bine.

De aceea vă oferim în mod direct doar servicii de creare și îmbunatățire de site-uri web, magazine online sau aplicații web. Pentru că ne ocupam de asta de peste 15 ani și știm că vă putem oferi cele mai bune soluții.

Cu toate acestea, în tot acest timp am colaborat cu succes cu alte agenții partenere specializate la rândul lor pe serviciile pe care noi nu le oferim și împreună am creat povesti de succes pentru clienții noștri. Așadar vă putem îndruma către partenerii noștri atunci când aveți nevoie de alte servicii web precum SEO, creare de identitate, campanii de promovare, aplicații mobile sau configurație și întreținere de infrastructură IT.

Nu înseamnă că vă vom impune vreodată să lucrați cu o anumită agenție, însă vă putem împărtăși din experiență noastră de colaborare cu aceștia. Alternativ vă putem ajuta cu consultanță în alegerea unor parteneri pentru serviciile respective pentru că știm cât de dificil este să găsiți un furnizor de servicii de încredere mai ales când ofertele lor sunt uneori pline de termeni tehnici sau de promisiuni care par imposibil de îndeplinit.

Important este că în cele din urma să faceți cea mai buna alegere și să o faceți în mod informat, reputația noastră depinde de succesul fiecărui proiect în care am fost implicați.